Методът - Технологии на модата

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Методът

Fashion Service не се ражда като училище, ами като фирма предлагаща услуги на шивашки предприятия. Работейки за престижни предприятия в Италия и чужбина, през годините натрупва богатство от основни техники за конструиране на модели на дамско, мъжко и детско облекло. Именно от този архив  извлича системата за конструиране на базисният модел. Този метод е разработен върху актуалните физически  мерки на женското тяло  и се определя от съвременните линии. Преподавателският подход цели да подготви студентите за производството на моделът,тълкуването и  прилагането на технологията.
Нещо повече, начинът на изграждане на основните модели е оптимизиран за логическо управление чрез CAD системи и наистина, методът на геометричното конструиране на всеки отделен размер, има своята перфектна кореспонденция с прилагането на специфичните принципи за развитието на размерите.
Всички упражнения, разработени от завършилите интерактивна версия, остават архивирани в системата и достъпни за фирми, интересуващи се от подготвените от нас специалисти.Назад към съдържанието | Назад към главното меню