Въпроси и отговори - Технологии на модата

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Въпроси и отговори

В – Каква е разликата между основната и интерактивната версия  на курса?
О – Записалите се в основната версия на курса, придобиват  целият предвиден материал и за двете версии,но не извършват упражнения и задачи, които подлежат на проверка. Поради тази причина, след завършване на курса те не получават сертификат. Записалите се в интерактивната версия на курса, всяка седмица трябва да изпълняват и изпращат чрез електронната поща упражнение, което подлежи на проверка и оценка, изпълняват тестове и различни задачи. Завършилите интерактивната версия на курса получават финална оценка и сертификат.  Всички изпълнени и оценени  упражнения, остават на съхранение в архив на студентът, защитен от парола, който е достъпен за фирми и предприятия търсещи кадри и може да бъде посетен само след разрешение на студентът.  
В – Кой може да разглежда упражненията, извършени от студентите в интерактивният курс?
О – Само фирми, които се интересуват от учебният процес и резултатите  постигнати от нашите студенти. Това се прави с цел улесняване на контактите между фирми търсещи специалисти и завършилите курса.
В – Колко време средно на седмица трябва да посвети на усвояване на материалът студент от основната версия на курса?
О – От 2 до 4 часа
В –  Колко  време средно на седмица трябва да посвети на усвояване на материалът студент от интерактивната версия на курса?
О – От 4 до 8часа

Назад към съдържанието | Назад към главното меню