Курсове, програми и цени - Технологии на модата

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Курсове, програми и цени

Всички  курсове за моделиер-конструктори са онлайн и започват сравнително на всеки четиридесет дни. Всеки понеделник бива публикувана по една нова лекция, която записалите се в курсовете студенти имат възможността да разгледат и да свалят на собственият си компютър, като това може да стане през цялата текуща седмица.

Всички видове онлайн курсове се предлагат в две версии:  Основна и Интерактивна

  •  Учениците, записани в основният курс,

след като разгледат урока, ако имат някакви съмнения или трудности, могат да изпратят имейл на нашата поща и да ни поискат допълнителна информация или разяснения.


  •   Учениците, записани в интерактивният курс,

ще трябва да реализират упражнение върху всеки нов урок, публикуван в понеделник и до вторникът на следващата седмица, да го изпратят по имейла в нашите офиси. Всяка работа ще бъде проверена, коригирана и оценена лично от преподавателят, след което ще бъде публикувана с корекциите, ако има такива, в зоната определена за всеки записан в тази версия ученик. Тази зона носи името на съответният ученик и е защитена с парола. Ние сме на разположение за каквито и да било обяснения, касаещи начина на изпълнение на упражненията, достатъчно е да ни изпратите запитване по имейла. Всичко това има за цел усъвършенстване на усвояването на материала и достигане на едно напреднало професионално ниво на подготовка.  Завършилите този тип курс, ще получат удостоверение, в което са записани  номерът на уроците, времетраенето на курса и крайната оценка, получена като средна оценка от оценките на всички разработени упражнения. Такова удостоверение позволява по-лесното намиране на работа.

За всички ученици, включително завършилите курса, е предвидено Безплатно допълнително обучение, като например нови лекции или допълнения в „Специфични особености“, предложени с цел обогатяване на професионалното обучение и задълбочаване в някои специфични аспекти в областта на модата. За тези и други съобщения, ви каним периодично да посещавате нашият сайт и секцията Новини, която се актуализира често и е разположена в долната част на страницата.


Програмата, времетраенето и цената за всеки отделен курс са достъпни чрез препратките в по-долният списък:


Онлайн курс за моделиер-конструктори на дамско облекло – Основна версия
Онлайн курс за моделиер-конструктори на дамско облекло – Интерактивна версия
Онлайн курс за моделиер-конструктори на мъжко облекло – Основна версия
Онлайн курс за моделиер-конструктори на мъжко облекло – Интерактивна версия

Онлайн курс за модни стилисти - Интерактивна версия

Назад към съдържанието | Назад към главното меню